Apartamentul este situat ultracentral (în zona bisericii Armenească), iar în curte mai este o vilă în care locuiesc două persoane cumsecade.

Apartamentul este semidecomandat, astfel poate fi considerat de unele persoane ca fiind o garsonieră dublă pt maxim două persoane.

Prețul gazului pt încălzire conform noului contract EnelGaz este de 0,111 lei/Kwh (1MC = 10,568 Kwh). Am făcut un calcul adăugând prețul transportului și al distribuției plus TVA și mi-a rezultat un preț final de aprox 1,93 lei MC. Pe timp de iarnă, la un consum mediu de 5 MC/zi, adică 150 MC/lună, rezultă o sumă de 290 lei/lună.

Dar spre deosebire de întreținerea de la bloc, lipsesc pe tot timpul anului costurile cu întreținerea liftului, al diverselor reparații curente, al curentului electric de pe scara blocului, cu salariile femeii de serviciu, al administratorului și al Președintelui de bloc ș.a.

În plus, nu vă deranjeaza vecinii de sus cu diferite zgomote și nici dvs. nu aveți cum să deranjați vecinii de dedesubt, iar rufele le puteți usca mai ușor în curte.

Închiriez numai pe termen lung de min un an.

Nu aplic regula „primul venit, primul servit” pt că doresc să aleg așa cum și dvs. alegeți, asfel că am să decid repede după câteva vizionări.