Când sunteți gata să explorați țara, de ce să nu vă luați casa cu voi?

 Sigur, există autovehicule și remorci de călătorie din care să alegeți. 

Ai putea chiar să ridici o autoutilitară Sprinter.Dar pentru o adevărată aventură, ai putea să te trântești într-un skoolie. 

Mai exact intr-un autobuz școlar transformat, transformat într-o casă minusculă pe roți .

Cuplul Robbie și Priscilla au transformat un autobuz școlar în propria lor locuință gata de călătorie, printr-un proces de încercare și eroare, amestecat cu o anumită frustrare și un noroc. 

Cuplul și-a dorit excepționalul spațiu deschis de 210 metri pătrați pe care îl permite un autobuz școlar, astfel încât să poată să-și aducă pisica si restul animalelor de companie și să simtă că au mai mult o casă decât o rulota. Autobuzul școlar Thomas din 1998 a fost inspirația care i-a condus înainte cu planul lor.

a durat un an și jumătate pentru a finaliza acest proiect, cu multe obstacole de-a lungul călătoriei. De exemplu, deschiderea ferestrelor pentru aerisirea spatiului au necesitat o înlocuire completă.

Spațiul lung, este bine luminat, cu ferestre numeroase în întregime și dulapuri albe căptușite pe o parte. Parchetul stratificat gri accentuează aparatele din oțel inoxidabil și este completat de plafonul din lemn de cedru.

Depozitarea se ascunde în mai multe zone, inclusiv sub patul ridicat, lângă tavanul din bucătărie și sub canapea într-o zonă de ședere. Baia minusculă a locuinței neobișnuit de mare are gresie alături de ușile de duș din sticlă, iar autobuzul are, de asemenea, două dușuri exterioare pentru o curățare convenabilă.

Spre deosebire de majoritatea rulotelor, acest „skoolie” dispune atât de aer condiționat, cât și de un șemineu, care se potrivește bine cuplului, în timp ce își încep călătoria în Canada și Alaska, planificând să lovească ulterior toate cele 48 de state.